Canelons de bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Canelons
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 600 grams de bacallà dessalat, esmicolat i sense espines.
- 2 decilitres de nata liquida.
- 50 grams de mantega.
- 1 ceba picada.
- 1 cullerada de farina.
- 2 fulles de llorer.
- ½ tassa de nous picades.
- 1 cullerada de julivert picat.
- Nou moscada.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb mantega daura la ceba.
Ofega la farina i afegeix el bacallà, que cogui 2 minuts.
Després afegeix el julivert, el llorer, les nous, la nata i la nou moscada.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb una salsa de ceba.
Notes
La salsa de ceba la trobareu a la recepta "Canelons de bledes (de règim)"
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.