Flam de poma
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous
- 150 g de sucre
- 150 g de farina
- 500 ml de llet
- 1 paquet de sucre de vainilla
- 2 cullerades de rom
- 40 g de mantega fosa
- 4 pomes
6 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 210 ° C.
Batre els ous i el sucre.
Barreja poc a poc la farina, la llet, la vainilla, el rom i la mantega.
Greixar una font refractària, les pomes pelades i sense cor les tallas a quarts , i els quarts en daus.
Aboca la barreja sobre la forma o les formes individuals i coure al forn durant 45 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.