Puré de Patates i Carbassa
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de patates, pelades i tallades a trossos
- 300 g de carbassa, pelada i tallada en trossos
- 2 dl de llet
- 20 g de mantega
- Sal, pebre,
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Cuina les patates i la carbassa en una olla de pressió d'uns 5 minuts.
Escalfa la llet per separat.
Bull en una olla la mantega i la llet.
Pasa les Verdures a través d'un Passevite directament a l'olla amb la mantega i la llet, barreja fins a obtenir un puré ben airejat.
Si cal, es pot afegir més llet.
Assaona al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1705 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.