Sopa d'all

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 20 grans d'all
  • 3 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de farina
  • 4 tomàquets madurs
  • Sal i pebre
  • Una mica de pols de Xile (picant)
  • 1 l de brou (de dau o instantani)
  • 2 rovells d'ou
  • 3 cullerades d'oli
  • Cerfull o julivert per adornar

4 racions

Elaboració

Pela les dents d'all i pica ben finament, seguidament fregeix en la mantega.
Escampa-hi farina i cuina mentre s'agita.
Pica els tomàquets i afegeix.
Condimenta amb sal, pebre, bitxo i aboca el brou.
Cuina tot el conjunt uns 15 minuts.
Passa la sopa per un colador fi.
Bat els rovells d'ou amb l’oli en una tassa, a poc a poc, afegeix una mica de sopa calenta i cuina a continuació, regira i afegeix a la sopa.
Adorna amb el cerfull picat o julivert abans de servir.

Notes

En lloc del tomàquet fresc es pot fer servir, una llauna petita de tomàquet per a pizza o puré de tomàquet
Com acompanyament, també es pot servir uns llagostins o tires de cansalada torrada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: