Sopa d'all
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 grans d'all
- 3 cullerades de mantega
- 1 cullerada de farina
- 4 tomàquets madurs
- Sal i pebre
- Una mica de pols de Xile (picant)
- 1 l de brou (de dau o instantani)
- 2 rovells d'ou
- 3 cullerades d'oli
- Cerfull o julivert per adornar
4 racions
Elaboració
Pela les dents d'all i pica ben finament, seguidament fregeix en la mantega.
Escampa-hi farina i cuina mentre s'agita.
Pica els tomàquets i afegeix.
Condimenta amb sal, pebre, bitxo i aboca el brou.
Cuina tot el conjunt uns 15 minuts.
Passa la sopa per un colador fi.
Bat els rovells d'ou amb l’oli en una tassa, a poc a poc, afegeix una mica de sopa calenta i cuina a continuació, regira i afegeix a la sopa.
Adorna amb el cerfull picat o julivert abans de servir.
Notes
En lloc del tomàquet fresc es pot fer servir, una llauna petita de tomàquet per a pizza o puré de tomàquet
Com acompanyament, també es pot servir uns llagostins o tires de cansalada torrada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1535 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.