Gelat de xocolata amb xili i mango flamejat
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 mangos tailandesos
- 2 cullerades de sucre
- 1 mica de pebre de caiena
- 1,5 dl de rom flamejat
- 4 Boles de gelat de xocolata, picant
- 1 cullerada de cacau en pols per decorar
4 racions
Elaboració
Pela els mangos.
Talla la carn a rodanxes de 5 mm de gruix des del nucli.
Barrega el sucre amb el pebre de caiena.
Poc abans de servir passa les llesques de mango pel sucre i caramel•litza en una paella de tefló, a foc alt durant un curt temps, treu de la paella les llesques de mango i deixa refredar sobre paper d'enfornar.
Reserva el caramel que queda a la paella i afegeix dues terceres parts de rom i dissol el conjunt a foc mol suau.
Serveix les rodanxes de mango amb una bola de gelat de xocolata, espolsa pel damunt el cacau en pols.
Aboca la resta de rom a la salsa, treu la paella del foc i flameja la salsa.
Aboca sobre les rodanxes quan encara el rom estigui cremant.
Serveix immediatament
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1075 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.