Canelons de bacallà i ou
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 500 grams de bacallà remullat i sense espines.
- 5 ous.
- 1 trosset de bitxo.
- 4 grans d'all.
- 2 cullerades de crema de llet.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola amb abundant oli, fregeix els alls i el bitxo, retira del foc perquè no es cremi.
En aquest oli submergir el bacallà durant dos minuts.
Retira el bacallà i deixa l'equivalent de dues cullerades d'oli.
Torna a posar el bacallà, remou i pica amb l'ajuda d'una cullera de fusta.
Afegeix els ous, lleugerament batuts, i sense deixar de remoure afegir la crema de llet, salpebrar al gust.
Farcir els canelons i cobrir amb mousse d'escalivada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
994 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.