Ensiam gratinat amb Emmentaler

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa de formatge Emmental :

  • 1 gra d'all, finament picat
  • 1 escalunya picada finament
  • Una mica de mantega
  • 1 tassa de crema fresca de 180 g
  • 100 g de formatge Emmental
  • Sal i pebre
  • 400 g d'enciam, cuit i ben escorregut
  • Unes branquetes de cerfull tallat ben fi

Bolets per decorar:

  • 80 grams de Xampinyons o bolets tallats a rodanxes.
  • La mantega clarificada.
  • 1 rajolí de vinagre.
  • Sal, i pebre de caiena

4 racions

Elaboració

Per a la salsa, sofregeix l'all i l'escalunya en la mantega.
Afegeix la crème fraîche, escalfa i fon el formatge.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja l'ansiam cuit amb el cerfull i distribueix a la forma ben untada amb mantega, posa la salsa de formatge pel damunt i enforna en el centre del forn prees calfat a 220 graus fins que tinguin un bonic color daurat.
Fregeix per ambdós costats, els bolets tallats a llesques en la mantega clarificada, assaona amb unes gotes de vinagre i salpebre al gust.
Serveix, en plats escalfats i adorna amb rodanxes de bolets.

Notes

Una forma per al forn, poc profunda. Mantega per al motlle


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: