Ensiam gratinat amb Emmentaler
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa de formatge Emmental :
- 1 gra d'all, finament picat
- 1 escalunya picada finament
- Una mica de mantega
- 1 tassa de crema fresca de 180 g
- 100 g de formatge Emmental
- Sal i pebre
- 400 g d'enciam, cuit i ben escorregut
- Unes branquetes de cerfull tallat ben fi
Bolets per decorar:
- 80 grams de Xampinyons o bolets tallats a rodanxes.
- La mantega clarificada.
- 1 rajolí de vinagre.
- Sal, i pebre de caiena
4 racions
Elaboració
Per a la salsa, sofregeix l'all i l'escalunya en la mantega.
Afegeix la crème fraîche, escalfa i fon el formatge.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja l'ansiam cuit amb el cerfull i distribueix a la forma ben untada amb mantega, posa la salsa de formatge pel damunt i enforna en el centre del forn prees calfat a 220 graus fins que tinguin un bonic color daurat.
Fregeix per ambdós costats, els bolets tallats a llesques en la mantega clarificada, assaona amb unes gotes de vinagre i salpebre al gust.
Serveix, en plats escalfats i adorna amb rodanxes de bolets.
Notes
Una forma per al forn, poc profunda. Mantega per al motlle
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
893 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.