Muffins pizza

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 motlle per fer els muffins amb 12 cavitats
  • 12 motlles de paper per coure els muffins

Massa de llevat :

  • 300 g de farina
  • ¾ culleradeta de sal
  • 21 g de llevat esmicolat
  • 1,5 a 2 dl de llet
  • 1 cullerada d’oli de cacauet o gira-sol
  • 1 llauna petita de tomàquets pelats, escorreguts (aproximadament 160 g)
  • 2 talls de pernil, tallat a daus
  • 3 cullerades d’herbes picades, (Orenga, farigola, sàlvia)
  • 150 g de mozzarella, tallat a daus petits
  • Un pols de pebre

4 racions

Elaboració

Col•loca en les cavitats de la forma de muffins, els motlles de paper.

Massa :

Barreja la farina i la sal, i dona la forma de volcà.
Dissol el llevat en una mica de llet, aboca la resta de la llet i l'oli en el volcà.
Amassa fins a obtenir una massa suau.
Cobreixi i deixa créixer a temperatura ambient, dues vegades.
Afegeix els ingredients restants a la massa.
Treballa la massa perquè quedin tots els ingredients repartits
Divideix la massa en 12 boles i distribueix en els motlles de paper.
Preescalfa el forn a 220 graus, mentre que la massa pot elevar-se de nou.
Cou al centre del forn a 220 graus, durant 15 o 20 minuts.
Deixa que es refredi lleugerament o per complet.

25min

Notes

Preparació : uns 25 minuts
Deixar créixer al voltant de 2 hores
Enforna : prop de 20 minuts
Per 12 peces


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

815 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: