Muffins pizza
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 motlle per fer els muffins amb 12 cavitats
- 12 motlles de paper per coure els muffins
Massa de llevat :
- 300 g de farina
- ¾ culleradeta de sal
- 21 g de llevat esmicolat
- 1,5 a 2 dl de llet
- 1 cullerada d’oli de cacauet o gira-sol
- 1 llauna petita de tomàquets pelats, escorreguts (aproximadament 160 g)
- 2 talls de pernil, tallat a daus
- 3 cullerades d’herbes picades, (Orenga, farigola, sàlvia)
- 150 g de mozzarella, tallat a daus petits
- Un pols de pebre
4 racions
Elaboració
Col•loca en les cavitats de la forma de muffins, els motlles de paper.
Massa :
Barreja la farina i la sal, i dona la forma de volcà.
Dissol el llevat en una mica de llet, aboca la resta de la llet i l'oli en el volcà.
Amassa fins a obtenir una massa suau.
Cobreixi i deixa créixer a temperatura ambient, dues vegades.
Afegeix els ingredients restants a la massa.
Treballa la massa perquè quedin tots els ingredients repartits
Divideix la massa en 12 boles i distribueix en els motlles de paper.
Preescalfa el forn a 220 graus, mentre que la massa pot elevar-se de nou.
Cou al centre del forn a 220 graus, durant 15 o 20 minuts.
Deixa que es refredi lleugerament o per complet.
25min
Notes
Preparació : uns 25 minuts
Deixar créixer al voltant de 2 hores
Enforna : prop de 20 minuts
Per 12 peces
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
815 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.