Canelons de lluç i Tàperes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 500 grams de filets de lluç.
  • 100 grams de tàperes.
  • 100 grams de mantega.
  • 40 grams de farina.
  • ½ litre de llet.
  • 10 cullerades de nata líquida.
  • 1 ceba picada.
  • 1 cullerada de julivert picat.
  • Llorer en pols.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofega amb la meitat de la mantega, la ceba, el julivert i les tàperes durant 10 minuts.
Afegeix el peix, una mica de llorer en pols i la nata líquida.
Barreja bé.
Amb la resta de la mantega, la farina, la llet, la nou moscada, la sal i el pebre, prepara una salsa beixamel ben espessa.
Incorpora a la massa anterior i barreja bé.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa amb formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1226 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: