Canelons de lluç i Tàperes
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 500 grams de filets de lluç.
- 100 grams de tàperes.
- 100 grams de mantega.
- 40 grams de farina.
- ½ litre de llet.
- 10 cullerades de nata líquida.
- 1 ceba picada.
- 1 cullerada de julivert picat.
- Llorer en pols.
- Nou moscada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Ofega amb la meitat de la mantega, la ceba, el julivert i les tàperes durant 10 minuts.
Afegeix el peix, una mica de llorer en pols i la nata líquida.
Barreja bé.
Amb la resta de la mantega, la farina, la llet, la nou moscada, la sal i el pebre, prepara una salsa beixamel ben espessa.
Incorpora a la massa anterior i barreja bé.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa amb formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.