Sopa de patates
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ½ gra d'all, picat,
- ½ ceba, finament picada
- Mantega per sofregir
- 2-3 cm de arrel de gingebre, pelat i ben picat.
- 400 g de patates farinoses, (Derby), pelades i tallades a rodanxes fines
- 5-6 dl de brou de verdures
- 3 cullerades de crema
- Sal i pebre acabat de moldre
Decoració:
- 3-4 cullerades de crema, batudes
- Cibulet picadet
- Flors seques, si agraden
2 racions
Elaboració
Sofregir l'all i la ceba en la mantega.
Afegir el gingebre i les patates i sofregir uns instants, desglaça amb el brou, i mig cobert cuina de 15 a 20 minuts o fins que estiguin toves.
Fes de tot un puré ben fi. Afegeix la crema de llet i deixa bullir.
Assaona al gust
Si queda molt espessa, es pot, diluir amb una quantitat adequada de brou.
Distribueix la sopa en plats calents, adorna i serveix ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.