Sopa de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • ½ gra d'all, picat,
  • ½ ceba, finament picada
  • Mantega per sofregir
  • 2-3 cm de arrel de gingebre, pelat i ben picat.
  • 400 g de patates farinoses, (Derby), pelades i tallades a rodanxes fines
  • 5-6 dl de brou de verdures
  • 3 cullerades de crema
  • Sal i pebre acabat de moldre

Decoració:

  • 3-4 cullerades de crema, batudes
  • Cibulet picadet
  • Flors seques, si agraden

2 racions

Elaboració

Sofregir l'all i la ceba en la mantega.
Afegir el gingebre i les patates i sofregir uns instants, desglaça amb el brou, i mig cobert cuina de 15 a 20 minuts o fins que estiguin toves.
Fes de tot un puré ben fi. Afegeix la crema de llet i deixa bullir.
Assaona al gust
Si queda molt espessa, es pot, diluir amb una quantitat adequada de brou.
Distribueix la sopa en plats calents, adorna i serveix ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

968 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: