Canelons de bacallà i Xampinyons
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1/2 quilo de bacallà remullat i sense espines.
- 1/2 quilo de xampinyons.
- 4 ous.
- 1 pebrot morro.
- 50 grams de formatge ratllat.
- 1 ceba picada molt fina.
- 1 all picat.
- 1 vaset de llet.
- 25 grams de mantega.
- Julivert.
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba amb la mantega i afegeix el julivert, l'all i els xampinyons, finament picats, ofega fins que redueixi l'aigua.
Incorpora el pebrot picat petit i després el bacallà, deixa coure 2 minuts.
Bat els ous i aboca'ls a la cassola juntament amb la llet, remou enèrgicament
Ja fora del foc, barreja amb el formatge i comprova el punt de sal.
Omple els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
986 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.