Bacallà saltat amb puré de pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,2 kg de filet de bacallà, sense pell i tallats a trossos grans
- 1 cullerada de llavors de mostassa groga aixafades
- 50 g de mantega
- 2 escalunyes, finament picades
- 500 g de pèsols frescos o congelats
- 150 g de nata
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Anet fresc picat, per decorar
6 racions
Elaboració
Col loca els trossos de bacallà en un recipient, escampa-hi les llavors de mostassa aixafades i deixa macerar 2 hores a la nevera.
Fon la mantega en una paella fonda i fregeix les escalunyes a foc lent uns 5 minuts, fins que estiguin suaus. Remou sovint. Afegeix 400 g de pèsols i 200 ml d'aigua i assaona al gust.
Col • loca la tapa i cuina a foc lent durant 15 minuts, o fins que estiguin suaus.
Mentrestant, els pèsols restants posa'ls en aigua bullint amb sal i cou uns 5 a 10 minuts.
Amb una batedora de peu o de mà tritura a alta velocitat fins a obtenir un puré ben fi, afegeix la crema i tritura de nou. Assaona al gust amb sal, si cal.
Aboca la barreja en una olla i mantén calent a foc lent, però no deixis que bulli.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix el bacalla a foc fort per cada costat de 5 a 6 minuts, sala lleugerament i reserva.
Aboca una mica de puré de pèsols en un plat i després posa al damunt els trossos de peix, estén la barreja de ceba i pèsols al voltant del peix.
Escampa una mica d'anet i serveix.
Alguns talls de llimona alegren visualment el plat.
Acompanya amb baguette.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1728 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.