Mandarines i crema de llavors de rosella
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 mandarines
- 1 cullerada de llavors de rosella
- 50 g de sucre
- 1 cullerada de maizena
- 200 g de mascarpone
- 2 dl de crema
- ½ mandarina per decorar
4 racions
Elaboració
Esprem les Mandarines.
Aixafa finament les llavors de Rosella en un morter.
Bull el suc de mandarina amb el sucre.
Cuina per 5 minuts a foc mitjà.
Afegeix la maizena en el suc d'ebullició i cuina durant 1 minut.
Deixa que la salsa de mandarina es refredi.
Afegeix el mascarpone fins que quedi cremós i regira gradualment la salsa
Munta la nata a punt de neu i barreja suaument amb la crema.
Finalment, afegeix la rosella.
Deixa reposar la Crema en la nevera com a mínim 1 hora.
Per servir, adorna amb grills de mandarina i uns grans de rosella sense aixafar
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.