Crema de plàtan
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 plàtans
- 4 cullerades de crema en pols de vainilla (75 g)
- 5 dl de llet
4 racions
Elaboració
Prepara la crema d'acord amb les instruccions i reserva a la nevera.
Aixafa els plàtans i mescla amb la crema de vainilla, tritura el conjunt fins a obtenir un puré ben fi.
Serveix la crema de plàtan amb gots o copes i decora amb rodanxes de plàtan
Amb 250 g de Quark i 2,5 dl de crema de vainilla obtindrem una crema molt agradable.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2519 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.