Postre de Raïm amb Mascarpone
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 100 g de mascarpone
- 4 cullerades de iogurt
- 1 grapat d'ametlles, picades en trossos grans
- 2 cullerades de sucre
- 16 grans de raïm oberts a la meitat,
- 1 Sobre de sucre de vainilla
- 1 culleradeta de suc de llimona
2 racions
Elaboració
Barreja el mascarpone amb el iogurt, el sucre de vainilla i el suc de llimona.
Torre lleugerament les ametlles en una paella amb el sucre, deixa refredar i tritura.
En un got o copa de postre col·loca capes de crema, d'ametlles picades, i de raïm tallat per la meitat.
Acaba empolsant la part superior amb una capa d'ametlles
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.