Magdalenes d'oliva

Ingredients

  • 400 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 1 cullerada de bicarbonat
  • ½ cullerada de sal d'herbes
  • 2 culleradetas d'orenga picat,
  • 2 de farigola i
  • 2 d'alfàbrega
  • 100 g d'olives negres (sense pinyol)
  • 2 ous
  • 1 clara d'ou
  • 200 grams de quark
  • 100 ml de llet
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de mel
  • 80 grams de Parmesà ratllat
  • Greix per la forma

12 racions

Elaboració

Barreja la farina, el llavat en pols, el bicarbonat, la sal, les herbes, l'orenga, la farigola i l'alfàbrega.
Pica les olives ben fines i barreja amb els ous, clares d'ou, el quark, la llet, l’oli d'oliva, la mel i el formatge parmesà i afegeix en la barreja de farina.
Aboca el farciment, en un motlle per magdalenes amb 12 pous, prèviament greixats.
Col·loca el motlle en el forn prees calfat a 200 graus i cou durant 20 minuts.
Servir les magdalenes calentes o fredes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1230 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: