Magdalenes d'oliva
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 1 cullerada de bicarbonat
- ½ cullerada de sal d'herbes
- 2 culleradetas d'orenga picat,
- 2 de farigola i
- 2 d'alfàbrega
- 100 g d'olives negres (sense pinyol)
- 2 ous
- 1 clara d'ou
- 200 grams de quark
- 100 ml de llet
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de mel
- 80 grams de Parmesà ratllat
- Greix per la forma
12 racions
Elaboració
Barreja la farina, el llavat en pols, el bicarbonat, la sal, les herbes, l'orenga, la farigola i l'alfàbrega.
Pica les olives ben fines i barreja amb els ous, clares d'ou, el quark, la llet, l’oli d'oliva, la mel i el formatge parmesà i afegeix en la barreja de farina.
Aboca el farciment, en un motlle per magdalenes amb 12 pous, prèviament greixats.
Col·loca el motlle en el forn prees calfat a 200 graus i cou durant 20 minuts.
Servir les magdalenes calentes o fredes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1230 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.