Tallarines i carabassó a la llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons estriats o tallarines
- 500 g de carabassó
- 2 cullerades d'oli d'oliva (o oli de llimona)
- 1 llimona biològica, (el suc i la pela ratllada)
- 150 g formatge parmesà o pecorino ratllat
- 2 grans d'all, picats o premsats
- 1 manat de julivert
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta segons les instruccions del paquet, o fins que estigui al dente.
Talla el carabassó a tires llargues i primes, d'uns 2 cm d'ample i ofega en una paella gran en l'oli calent fins que estiguin d'un color daurat. Agrega la pela ratllada de llimona, l'all picat o premsat i el julivert picat, i fregeix lleugerament a foc suau.
Barreja la pasta escorreguda a la paella del carabassó junt amb el parmesà o pecorino, barreja bé i assaona al gust amb sal, pebre i suc de llimona.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.