Risotto amb Espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
- 675 g d'espinacs congelats
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 5 cullerades de mantega
- 250 g d'arròs
- 2 cullerades de vinagre balsàmic blanc
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- Pebre
- 1 litre de brou de verdures calent
- Sal
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Descongela els espinacs.
Pela la ceba i els alls i píquels finament.
Escalfa la mantega en una cassola, i sofregeix la ceba i l'all.
Afegeix l'arròs i fregeix fins que estigui transparent, uns 5 minuts.
Agrega el vinagre balsàmic, la pasta de tomàquet, el pebre i barreja bé.
Seguidament, afegeix una mica de brou calent i barreja fins que tot el líquid l'hagi absorbit l'arròs,
continua fins que el brou s'ha esgotat i que l'arròs estigui cuit i cremós.
Afegeix els espinacs, i barreja bé, assaona amb sal, pebre i nou moscada. El risotto el pots decorar al gust amb encenalls de parmesà.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.