Risotto al Vi Negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 cullerada de mantega
  • 1 ceba picada
  • 2 grans d'all picats
  • 300 g d'arròs per risotto
  • 3 dl de vi negre fort
  • 1,4 litres de brou de carn
  • 150 g de formatge Winzer Clàssic (Fes servir Parmesa)

4 racions

Elaboració

150 g de formatge Winzer Clàssic (Fes servir Parmesa)
Posa la ceba picada i l'all en la mantega escalfada i cou a foc suau fins que es vegi vidriosa de calor (uns 10 minuts).
Aboca al risotto la meitat del vi, deixa que bulli a foc lent fins que sagi reduït per complet, en aquest moment, aboca el rest del vi negre i deixeu que bulli de nou.
Durant tot el temps de cocció (uns 18 minuts), afegeix repetidament brou de carn calent i remena amb freqüència.
En el moment de servir afegeix el formatge ratllat al risotto


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1319 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: