Risotto al Vi Negre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cullerada de mantega
- 1 ceba picada
- 2 grans d'all picats
- 300 g d'arròs per risotto
- 3 dl de vi negre fort
- 1,4 litres de brou de carn
- 150 g de formatge Winzer Clàssic (Fes servir Parmesa)
4 racions
Elaboració
150 g de formatge Winzer Clàssic (Fes servir Parmesa)
Posa la ceba picada i l'all en la mantega escalfada i cou a foc suau fins que es vegi vidriosa de calor (uns 10 minuts).
Aboca al risotto la meitat del vi, deixa que bulli a foc lent fins que sagi reduït per complet, en aquest moment, aboca el rest del vi negre i deixeu que bulli de nou.
Durant tot el temps de cocció (uns 18 minuts), afegeix repetidament brou de carn calent i remena amb freqüència.
En el moment de servir afegeix el formatge ratllat al risotto
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1319 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.