Tomàquets farcits de patata, pebrot i formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 tomàquets mitjans
- 150 g de formatge gruyère
- 150 g de patates, cuites
- 1 ceba
- 20 g de mantega
- 8 llesques de cansalada fregida
- 1 manat de cibulet,
- Julivert o alfàbrega
- Sal, pebre,
- Pebre vermell
4 racions
Elaboració
Talla el terç superior dels tomàquets, buida els tomàquets i sala lleugerament.
Deixa reposar una mitja hora, i després aboca el líquid. Afegeix els tomàquets en una safata greixada amb una mica de mantega.
Pica la ceba i la carn dels tomàquets buidats i deixa esmorteir amb la resta de la mantega, en una paella fins que no quedi més líquid.
Afegeix les patates tallades en cubs petits, barreja, cou uns instants, retira del foc i deixar refredar una mica.
Llavors, agrega el formatge tallat en petits cubs i assaona amb pebre.
Farceix els tomàquets i escampa-hi el pebre vermell, cobreix amb les tapes dels tomàquets que hem tallat i cour durant uns 20 minuts al forn pre escalfat a 180 graus.
Fregeix breument la cansalada, serveix cada tomàquet amb un tall de cansalada, cibulet picat, julivert o alfàbrega picada ben fina
Pots acompanyar amb un tall de carn fregida o amb una amanida fresca i una bagette cruixent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3170 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.