Lasanya de Llenties
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de fulles de lasanya.
- 200 g de llenties, vermelles.
- 2 porros, mitjans.
- 3 tomàquets o puré de tomàquet.
- 2 pastanagues.
- 1 cullerada de mantega.
- 1 fulla de llorer
- 1/2 litre de brou de verdures
- 200 g crema fresca
- 2 cullerades de vinagre balsàmic
- Sal i pebre,
- Una mica de Xile
- 2 cullerades de mantega
- 100 g de formatge ratllat (Gouda)
- Greix per a la forma
4 racions
Elaboració
Neteja els porros, talla per la meitat al llarg i talla en tires fines.
Pela els tomàquets i talla a trossos grossos.
Pela les pastanagues i talla a daus petits.
En una paella, calenta 1 cullerada de mantega, i daura les verdures. Afegeix les llenties amb una fulla de llorer i fregeix bé el conjunt. Aboca el brou de verdures i cuina a foc lent durant uns 15 minuts. Condimenta les llenties amb 100 g crema fresca, el vinagre, la sal, el pebre i el Xile.
Greixa una font de forn, afegeix una mica llenties amb verdures i cobreix amb fulles de lasanya.
A continuació, repeteixi sempre el mateix procés fins que els ingredients s'han esgotat.
L'ultima capa, ha de ser amb fulles de lasanya
Barreja 100 g nata amb 2 cullerades de mantega i el formatge ratllat i col•loca com a capa superior a la lasanya.
Posa la lasanya de llenties a la reixeta del mix del forn i cou durant 30 minuts a 180 graus o fins que estiguin amb un bonic color daurat.
Per a aquesta Lasanya encaixa bé, una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1426 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.