Lasanya de Llenties

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 paquet de fulles de lasanya.
  • 200 g de llenties, vermelles.
  • 2 porros, mitjans.
  • 3 tomàquets o puré de tomàquet.
  • 2 pastanagues.
  • 1 cullerada de mantega.
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 litre de brou de verdures
  • 200 g crema fresca
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • Sal i pebre,
  • Una mica de Xile
  • 2 cullerades de mantega
  • 100 g de formatge ratllat (Gouda)
  • Greix per a la forma

4 racions

Elaboració

Neteja els porros, talla per la meitat al llarg i talla en tires fines.
Pela els tomàquets i talla a trossos grossos.
Pela les pastanagues i talla a daus petits.
En una paella, calenta 1 cullerada de mantega, i daura les verdures. Afegeix les llenties amb una fulla de llorer i fregeix bé el conjunt. Aboca el brou de verdures i cuina a foc lent durant uns 15 minuts. Condimenta les llenties amb 100 g crema fresca, el vinagre, la sal, el pebre i el Xile.
Greixa una font de forn, afegeix una mica llenties amb verdures i cobreix amb fulles de lasanya.
A continuació, repeteixi sempre el mateix procés fins que els ingredients s'han esgotat.
L'ultima capa, ha de ser amb fulles de lasanya
Barreja 100 g nata amb 2 cullerades de mantega i el formatge ratllat i col•loca com a capa superior a la lasanya.
Posa la lasanya de llenties a la reixeta del mix del forn i cou durant 30 minuts a 180 graus o fins que estiguin amb un bonic color daurat.
Per a aquesta Lasanya encaixa bé, una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: