Pastís de Patata gratinat amb Cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 750 grams de patates farinoses
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 ou
  • 1 dl de nata
  • 1 dl de llet
  • 250 grams de cansalada viada talla en petits palets
  • Sal, pebre, nou moscada
  • Mantega per al motlle

4 racions

Elaboració

Pela les patates, talla a cuadrets grans i cou en aigua salada, escorre i fes un puré, deixa refredar i reserva.
Barreja la mantega, l'ou, la llet i la nata al puré reservat.
Assaona al gust amb les espècies.
Aboca la barreja en un motlle ben greixat, distribueix i enganxa uniformement els palets de cansalada en el puré de patates.
Cou al forn, a la part alta, a 200 graus fins que estigui daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: