Pastís de Patata gratinat amb Cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grams de patates farinoses
- 2 cullerades de mantega
- 1 ou
- 1 dl de nata
- 1 dl de llet
- 250 grams de cansalada viada talla en petits palets
- Sal, pebre, nou moscada
- Mantega per al motlle
4 racions
Elaboració
Pela les patates, talla a cuadrets grans i cou en aigua salada, escorre i fes un puré, deixa refredar i reserva.
Barreja la mantega, l'ou, la llet i la nata al puré reservat.
Assaona al gust amb les espècies.
Aboca la barreja en un motlle ben greixat, distribueix i enganxa uniformement els palets de cansalada en el puré de patates.
Cou al forn, a la part alta, a 200 graus fins que estigui daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1908 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.