Escalopa amb Farcit de Formatge
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous
- 4 escalopes de porc
- 1 mica de sal
- 1 mica de pebre
- 1 ramat de Julivert
- 1 cullerada de mantega
- 1 Tassa de farina
- 100 g de formatge que fongui bé
4 racions
Elaboració
Bull els ous, durant 10 minuts, deixa refredar amb aigua i pela les closques.
Pica les escalopes entre dos fulls de plàstic i aixafa molt planes, perquè quedin primes i ben amples, assaona amb sal i pebre.
Talla el formatge a llesques.
Col·loca a cada costat de les escalopes una llesca de formatge, i al damunt reparteix les rodanxes d’ou i escampa-hi el julivert picat.
Doble l'altre costat de l'escalopa a sobre i segella el voltant amb escuradents.
Escalfa la mantega en una paella, empolvora les escalopes amb farina i fregeix per cada costat durant uns cinc minuts.
Serveix amb una amanida i patates fregides.
Notes
També les pots empanar amb ou i pa ratllat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1223 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.