Escalopa amb Farcit de Formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Ous
  • 4 escalopes de porc
  • 1 mica de sal
  • 1 mica de pebre
  • 1 ramat de Julivert
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 Tassa de farina
  • 100 g de formatge que fongui bé

4 racions

Elaboració

Bull els ous, durant 10 minuts, deixa refredar amb aigua i pela les closques.
Pica les escalopes entre dos fulls de plàstic i aixafa molt planes, perquè quedin primes i ben amples, assaona amb sal i pebre.
Talla el formatge a llesques.
Col·loca a cada costat de les escalopes una llesca de formatge, i al damunt reparteix les rodanxes d’ou i escampa-hi el julivert picat.
Doble l'altre costat de l'escalopa a sobre i segella el voltant amb escuradents.
Escalfa la mantega en una paella, empolvora les escalopes amb farina i fregeix per cada costat durant uns cinc minuts.
Serveix amb una amanida i patates fregides.

Notes

També les pots empanar amb ou i pa ratllat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1223 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: