Strudel de pasta de full amb espinacs, patata, i salsa d'herbes
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 ceba
- 700 g de patates ceroses
- 3 cullerades d'oli
- Sal
- Pebre
- 400 g d'espinacs
- 2 rotlles de pasta de full rectangulars a 320 g
- 1 ou
- 2 cullerades de llavors variades
- 1 manat d'herbes, (cibulet i julivert)
- 180 g de iogurt natural
- 80 g de maionesa
5 racions
Elaboració
Pica la ceba.
Talla les patates a quarts i tallar a rodanxes fines d'uns 2 mm.
Salteja durant uns 15 minuts en l'oli a foc mitjà durant uns 15 minuts o fins que les patates estiguin suaus.
Assaona amb sal i pebre.
Renta els espinacs.
Posa els espinacs ben molls, en una paella i cou fins que s'esfondrin.
Esbandeix de seguida amb aigua freda i prem bé.
Barreja els espinacs amb les patates.
Escalfa el forn a 180 graus.
Col•loca les dues pastes de full, incloent-hi el paper, sobre dos draps nets de cuina
Omple amb espinacs i patates
Amb l'ajuda d’Els drap de cuina enrotlla i que quedin ben ajustats.
Tanca les obertures en ambdós costats.
Col•loca les dues Strudel juntament amb paper d'enfornar en una safata per enfornar.
Bat l'ou i pinzella per tota la superfície de la pasta, escampa pel damunt les llavors
Col•loca a la part mitjana del forn i cou durant uns 40 minuts.
Pica les herbes i barreja amb el iogurt i la maionesa.
Assaona amb sal i pebre.
Talla el Strudel a llesques i serveix amb la salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1803 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.