Strudel de pasta de full amb espinacs, patata, i salsa d'herbes

Ingredients

  • 1 ceba
  • 700 g de patates ceroses
  • 3 cullerades d'oli
  • Sal
  • Pebre
  • 400 g d'espinacs
  • 2 rotlles de pasta de full rectangulars a 320 g
  • 1 ou
  • 2 cullerades de llavors variades
  • 1 manat d'herbes, (cibulet i julivert)
  • 180 g de iogurt natural
  • 80 g de maionesa

5 racions

Elaboració

Pica la ceba.
Talla les patates a quarts i tallar a rodanxes fines d'uns 2 mm.
Salteja durant uns 15 minuts en l'oli a foc mitjà durant uns 15 minuts o fins que les patates estiguin suaus.
Assaona amb sal i pebre.
Renta els espinacs.
Posa els espinacs ben molls, en una paella i cou fins que s'esfondrin.
Esbandeix de seguida amb aigua freda i prem bé.
Barreja els espinacs amb les patates.
Escalfa el forn a 180 graus.
Col•loca les dues pastes de full, incloent-hi el paper, sobre dos draps nets de cuina
Omple amb espinacs i patates
Amb l'ajuda d’Els drap de cuina enrotlla i que quedin ben ajustats.
Tanca les obertures en ambdós costats.
Col•loca les dues Strudel juntament amb paper d'enfornar en una safata per enfornar.
Bat l'ou i pinzella per tota la superfície de la pasta, escampa pel damunt les llavors
Col•loca a la part mitjana del forn i cou durant uns 40 minuts.
Pica les herbes i barreja amb el iogurt i la maionesa.
Assaona amb sal i pebre.
Talla el Strudel a llesques i serveix amb la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1803 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: