Hummus de Llenties
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de llenties vermelles,
- 1 gra d'all petit,
- 3 culleradetes de tahina (pasta de sèsam),
- 100 g de iogurt natural (o iogurt grec)
- Oli de sèsam
- 1 cullerada de sal i pebre,
- Mitja culleradeta de comí mòlt
4 racions
Elaboració
Esbandeix les llenties en un colador fi, posa ¼ l d'aigua en una olla i fes bulli fins que estiguin cuites, (a foc mitjà uns 15 minuts).
Pela i talla a la meitat l'all.
Tritura amb una batedora de mà, les llenties, la pasta de sèsam, l’all, el iogurt i l’oli de sèsam en un bol, fins a obtenir una pasta ben fina.
Condimenta amb sal, pebre i comí molt.
L'Hummus de Llenties és apropiat, per untar amb pa, com a dip., i per assaonar sopes i salses.
Guardat a la nevera es conserva bé durant una setmana
Notes
Aquesta especialitat de la cuina oriental es prepara, en lloc de cigrons, amb llenties vermelles i tradicionalment s’acompanya amb pa pla. (Pa de Pita)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2766 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.