Pits de Pollastre farcits amb Bolets
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Pits de pollastre sense pell
- 1 pastanaga gran
- 1 ceba petita
- 250 g de bolets de temporada o xampinyons
- 3 cullerades d'oli
- Julivert
- 100 g de formatge crema amb herbes
- 1 rovell d'ou
- Sal i pebre
- 1/8 de litre de brou de verdures
- 2 cullerades de crema per cuinar
- Formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Renta els pits de pollastre, asseca i talla a un costat una butxaca.
Pela, renta i pica finament la pastanaga.
Pela la ceba.
Talla, neteja i renta els bolets, i pica 1/4 part d’ells a cuadrets petits i la resta a rodanxes.
Calenta 1 cullerada d’oli.
Fregeix vigorosament, la ceba i els xampinyons picats. Deixa que es refredi.
Renta el julivert i pica finament.
Barreja el formatge i la crema amb la barreja de bolets, assaona al gust i barreja bé. Amb aquest farciment omple les butxaques de cada pit de pollastre i tanca amb un escura dents. Si et queda farciment, posa en una safata que pugui anar al forn.
Escalfa 2 cullerades d'oli en una paella gran i fregeix els pits de pollastre durant 5 minuts per cada cantó, condimenta al gust i col•loca a la safata per al forn.
En el mateix oli salta els bolets a rodanxes i la pastanaga durant uns 2 minuts, assaona i afegeix el brou de verdures, deixa que bulli el conjunt fins que estigui tot cuit, ara afegeix la crema i aboca la salsa sobre els pits de pollastre reservats en la safata de forn.
Escampa una mica de formatge al damunt dels pits i cou al forn a 170 graus durant uns 15 a 20 minuts.
Serveixi amb arròs o pa francès.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1665 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.