Gratinat amb Cantadur
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de patates
- Sal
- Pebre
- Nou moscada
- Mantega
- ¼ de litre de llet sencera
- ¼ de litre de crema
- 200 grams de formatge ratllat
- 100 grams Cantadur amb sabor de la teva preferència
2 racions
Elaboració
Renta les patates i pela-les a rodanxes gruixudes d'aproximadament 1 cm.
Greixa la forma per al forn amb una mica de mantega o oli.
Col•loca la primera capa de patates a la forma greixada.
Escampa pel damunt, una mica de sal, pebre i nou moscada.
Repeteix capes fins que les patates s'han esgotat.
A la capa superior, estén el formatge Cantadu. Després escampa la meitat del formatge ratllat i aboca al damunt, la llet i la nata.
Finalment, escampa el formatge restant, per sobre, i cou al forn, de 45 a 60 minuts, a 200 graus o fins que tingui un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.