Boles de Pernil (Knödel especialitat del Tirol del Sud)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g de pa dur
  • 150 g de pernil cru o cansalada
  • 1 cullerada de julivert o cebollí picat
  • 3 ous
  • 2 tasses de llet calenta
  • 2 cebes picades
  • 2 cullerades de mantega
  • Sal, i pebre blanc
  • 1 cullereta de nou moscada ratllada

8 racions

Elaboració

Bat bé la llet amb els tres ous
Talla el pa a trossos petits i aboca a la barreja calenta de llet i ous, assaona amb sal, pebre i un toc de nou moscada.
Talla el pernil molt petit i fregeix amb la mantega i les cebes (la ceba ha de ser només de color marró clar). Agrega a la massa de pa i espolsa amb el julivert picat, amassa i barreja tot bé.
Deixa reposar aproximadament durant 30 minuts i pasta novament, breument.
Amb les mans mullades forma les boles, procurant que quedin de la mateixa mida, (8-10 cm de diàmetre) i seguidament cou en aigua bullent amb sal durant uns 25 a 30 minuts o fins que estiguin fetes.
Al Tirol del Sud, aquestes boles de massa, se serveixen en un brou clar, esquitxat amb cibulet. Però també es poden servir amb xucrut o d'acompanyament d’altres plats. Sempre en faig el doble o el triple de la quantitat i després les congelo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: