Boles de Pernil (Knödel especialitat del Tirol del Sud)
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de pa dur
- 150 g de pernil cru o cansalada
- 1 cullerada de julivert o cebollí picat
- 3 ous
- 2 tasses de llet calenta
- 2 cebes picades
- 2 cullerades de mantega
- Sal, i pebre blanc
- 1 cullereta de nou moscada ratllada
8 racions
Elaboració
Bat bé la llet amb els tres ous
Talla el pa a trossos petits i aboca a la barreja calenta de llet i ous, assaona amb sal, pebre i un toc de nou moscada.
Talla el pernil molt petit i fregeix amb la mantega i les cebes (la ceba ha de ser només de color marró clar). Agrega a la massa de pa i espolsa amb el julivert picat, amassa i barreja tot bé.
Deixa reposar aproximadament durant 30 minuts i pasta novament, breument.
Amb les mans mullades forma les boles, procurant que quedin de la mateixa mida, (8-10 cm de diàmetre) i seguidament cou en aigua bullent amb sal durant uns 25 a 30 minuts o fins que estiguin fetes.
Al Tirol del Sud, aquestes boles de massa, se serveixen en un brou clar, esquitxat amb cibulet. Però també es poden servir amb xucrut o d'acompanyament d’altres plats. Sempre en faig el doble o el triple de la quantitat i després les congelo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.