Bacallà Fresc saltat amb Puré de Pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,2 kg de filets de bacallà fresc, sense pell i tallats a trossos grans
- 1 cullerada de llavors de mostassa groga aixafades en el morter
- 50 g de mantega
- 2 escalunyes, finament picades
- 500 g de pèsols frescos verds o congelats
- 150 g de nata
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Anet fresc picat, per decorar
6 racions
Elaboració
Col•loca els trossos de bacallà en un recipient, escampa-hi les llavors de mostassa i deixa macerar 2 hores a la nevera.
Fon la mantega en una paella fonda i fregeix les escalunyes a foc lent uns 5 minuts o fins que estiguin suaus, remena sovint, afegeix 400 g de pèsols i 200 ml d'aigua amb sal, col•loca la tapa i cuina a foc lent durant 15 minuts. Un cop cuits reserva
Mentrestant bull els pèsols restants en aigua bullent amb sal, fins que estiguin tendres, de 5 a 10 minuts. Tritura amb el tur mix fins a obtenir un puré ben fi. Afegeix la nata i tritura de nou, per barrejar bé.
Assaona al gust amb sal, si és necessari
Aboca la barreja en una olla i mantén calent a foc lent, però no deixis que bulli.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix els talls de bacallà a foc fort durant uns 5 a 6 minuts per cada costat, assaona amb una mica de sal
Aboca una capa fina de puré de pèsols en el plat i després posa els trossos de peix al damunt.
Estén la barreja de ceba i pèsols al voltant del peix i escampa una mica d'anet per sobre i serveix de seguida.
Alguns trossos de llimona adornen visualment el plat.
Si se serveix amb bagueta, ja no cal res més.
Aquest plat es pot preparar amb bacallà eixut prèviament remullat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1804 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.