Postres de Crema de Formatge i Guindes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de formatge crema
- 2 brics de crema per batre
- 2 sobres de sucre de vainilla
- 2 sobres d'estabilitzador
- 100 g de sucre
- 2 Pots de guindes en conserva
Pel crocant:
- 4 cullerades de sucre
- 50 g de mantega
- 200 g d'ametlles picades no gaire fines
4 racions
Elaboració
Barreja el formatge amb 1 bric de nata i el sucre fins que quedi ben suau.
Munta amb rigidesa el segon bric de nata junt amb l'estabilitzador i el sucre de vainilla, barreja suaument amb la barreja anterior de formatge.
Omple la crema en gots o copes de postra, posa capes de crema i guindes i al damunt de tot reparteix el crocant
Reserva el postra a la nevera, durant aproximadament 2 hores.
Pel crocant:
Deixa caramel•litzar el sucre en una cassola, agrega la mantega i les ametlles aixafades, remena i vigila que les ametlles no es torrin massa en cas contrari, el crocant té un sabor amarg
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1083 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.