Postres de Crema de Formatge i Guindes

Ingredients

  • 400 g de formatge crema
  • 2 brics de crema per batre
  • 2 sobres de sucre de vainilla
  • 2 sobres d'estabilitzador
  • 100 g de sucre
  • 2 Pots de guindes en conserva

Pel crocant:

  • 4 cullerades de sucre
  • 50 g de mantega
  • 200 g d'ametlles picades no gaire fines

4 racions

Elaboració

Barreja el formatge amb 1 bric de nata i el sucre fins que quedi ben suau.
Munta amb rigidesa el segon bric de nata junt amb l'estabilitzador i el sucre de vainilla, barreja suaument amb la barreja anterior de formatge.
Omple la crema en gots o copes de postra, posa capes de crema i guindes i al damunt de tot reparteix el crocant
Reserva el postra a la nevera, durant aproximadament 2 hores.

Pel crocant:

Deixa caramel•litzar el sucre en una cassola, agrega la mantega i les ametlles aixafades, remena i vigila que les ametlles no es torrin massa en cas contrari, el crocant té un sabor amarg


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1083 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: