Truita d'ous amb Cansalada i Xampinyons

Ingredients

  • 8 ous frescos
  • Sal i pebre blanc recent molt
  • 15 grams de julivert fresc
  • 50 grams de mantega
  • 100 grams ceba
  • 30 grams de cansalada fumada
  • 150 grams de fongs frescos
  • 10 grams de mantega

4 racions

Elaboració

Bat els ous en un bol, salpebra i barrejar bé.
Renta el julivert, separa les fulles i pica ben fines, i afegeix a la barreja d'ou.
Pela les cebes i tallar en tires.
Neteja els xampinyons i talla a rodanxes.
Escalfa la mantega en una paella antiadherent, cuina la ceba i la cansalada sense que es daurin.
Afegeix els bolets, salta i assaona al gust.
Aboca la barreja d'ou i cuina amb constant moviment de la paella.
Dona la volta i cuina l’altra part com de costum.
Serveix la truita en un plat calent.
Per donar-li una mica de brilló a la truita, es pot pinzellar, amb una mica de mantega fosa. La truita la pots enrotllar com si fessis una truita a la francesa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1715 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: