Peix amb Arròs a la Llimona i Espinacs
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Arròs:
- 6 dl d'aigua
- 1 culleradeta de sal
- 300 g d'arròs
- 2 claus d'olor i 2 fulles de llorer
- 1 sobre de safrà
- 1 llimona (la ratlladura i el suc)
Espinacs:
- 800 g d'espinacs
- 2 grans d'all, tallats a rodanxes fines
- Mantega per cuinar
- Sal, pebre i nou moscada
Peix:
- 8 supremes o Filets, del peix que mes t’agradi
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Arròs:
Bull aigua amb sal, i escampa l'arròs.
Assaona amb el condiment, tapa i cuina a foc lent durant 18 minuts. Afegeix la ratlladura de llimona i el suc.
Espinacs:
Cuina els espinacs frescos al vapor, fins que s’hagin ensorrat.
Un cop cuits sofregeix amb els alls i la mantega
Peix:
Condimenta el peix, i posa sobre els espinacs, cobreix i cuina a foc lent durant 10-15 minuts fins que estigui cuit.
Serveix en plats, l’arròs, el peix i els espinacs i decora amb unes rodanxes de llimona
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.