Gratinat de Peix amb Fonoll
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Safata de forn per gratinar de 30 x 40 cm.
- Mantega per greixar
- 800 g de bulbs de fonoll, tallats a llesques ben fines
- 500 g de filets de peix sense pell
Capa per al bany:
- 2 dl de llet
- 150 g de formatge fresc amb herbes
- 1 cullerada de fècula de blat de moro (Maizena)
- Sal i pebre
Escorça:
- 4 llesques de pa torrat
- Una mica de llimona, la ratlladura i el suc
- 25 g de mantega
- 1 cullerada de mostassa
- Sal i pebre
- 1 manat de julivert o fonoll picat
4 racions
Elaboració
Cuina les llesques de fonoll en aigua amb sal durant 5 minuts. Escorre bé i escampa el fonoll en el motlle preparat, per anar al forn.
A continuació, posa el peix pel damunt.
Capa per al bany:
Barreja tots els ingredients, tritura amb una batedora de mà, i aboca la barreja sobre el peix.
Enforna i cou tapat, en el forn escalfat a 220 graus, durant 10 minuts
Escorça:
Talla les torrades de pa en cubs petits, desfés la resta dels ingredients a mà, i estén sobre el peix.
Acaba de coure, sense la tapa, a la part superior del forn, escalfat a 220 graus, durant uns 10 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1289 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.