Gratinat de Peix amb Fonoll

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Safata de forn per gratinar de 30 x 40 cm.
  • Mantega per greixar
  • 800 g de bulbs de fonoll, tallats a llesques ben fines
  • 500 g de filets de peix sense pell

Capa per al bany:

  • 2 dl de llet
  • 150 g de formatge fresc amb herbes
  • 1 cullerada de fècula de blat de moro (Maizena)
  • Sal i pebre

Escorça:

  • 4 llesques de pa torrat
  • Una mica de llimona, la ratlladura i el suc
  • 25 g de mantega
  • 1 cullerada de mostassa
  • Sal i pebre
  • 1 manat de julivert o fonoll picat

4 racions

Elaboració

Cuina les llesques de fonoll en aigua amb sal durant 5 minuts. Escorre bé i escampa el fonoll en el motlle preparat, per anar al forn.
A continuació, posa el peix pel damunt.

Capa per al bany:

Barreja tots els ingredients, tritura amb una batedora de mà, i aboca la barreja sobre el peix.
Enforna i cou tapat, en el forn escalfat a 220 graus, durant 10 minuts

Escorça:

Talla les torrades de pa en cubs petits, desfés la resta dels ingredients a mà, i estén sobre el peix.
Acaba de coure, sense la tapa, a la part superior del forn, escalfat a 220 graus, durant uns 10 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1289 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: