Gratin de cols de Brussel·les amb nabius i formatge de muntanya
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 formes per gratinar a aproximadament de 4 dl
- 1 kg cols de Brussel·les
- 100 g de nous
- 4 ous
- 400 g de nata
- 100 g de nabius en conserva
- Sal
- Pebre
- 100 g de formatge de muntanya
4 racions
Elaboració
Cou les cols de Brussel·les fins que estiguin al dente, amb aigua amb sal.
Escorre i reserva.
Talla les cols de Brussel·les a meitats.
Distribueix en les safates individuals o en una safata apta per anar al forn.
Mentrestant pica les nous.
Bat els ous i barreja amb la crema agra, afegeix els nabius i les nous i barreja bé el conjunt.
Assaona amb sal i pebre
Escalfa el forn a 200 graus.
Agrega la barreja sobre les cols de Brussel·les, espolsa amb el formatge ratllat i gratina al centre del forn durant uns 20 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1725 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.