Gratin de cols de Brussel·les amb nabius i formatge de muntanya

Ingredients

  • 4 formes per gratinar a aproximadament de 4 dl
  • 1 kg cols de Brussel·les
  • 100 g de nous
  • 4 ous
  • 400 g de nata
  • 100 g de nabius en conserva
  • Sal
  • Pebre
  • 100 g de formatge de muntanya

4 racions

Elaboració

Cou les cols de Brussel·les fins que estiguin al dente, amb aigua amb sal.
Escorre i reserva.
Talla les cols de Brussel·les a meitats.
Distribueix en les safates individuals o en una safata apta per anar al forn.
Mentrestant pica les nous.
Bat els ous i barreja amb la crema agra, afegeix els nabius i les nous i barreja bé el conjunt.
Assaona amb sal i pebre
Escalfa el forn a 200 graus.
Agrega la barreja sobre les cols de Brussel·les, espolsa amb el formatge ratllat i gratina al centre del forn durant uns 20 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: