Pesto a L'estragó
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g d'ametlles pelades
- 35 g de llavors de carabassa sense pell
- 2 manats d'herbes barrejades, per exemple estragó, anet, julivert, cerfull
- 1 gra d'all
- 1 ½ dl d'oli d'oliva
- 3 cullerades de suc de llimona
- ½ cullerada de mostassa de Dijon
- 80 g de formatge Parmesà
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pica les ametlles a trossos grans i torra lleugerament en una paella, juntament amb les llavors de carabassa. Treu immediatament i deixa refredar.
Renta les herbes, asseca i arrenca les fulles, eventualment talla a trossos grans.
Pela l’all i pica ben fi.
Posa les ametlles, les llavors de carabassa, l’estragó, l’all i l’oli d'oliva i amb braç batedor d'un processador d'aliments i fes un puré ben fi.
Agrega el formatge i la mostassa, barrejar bé i assaona amb sal i pebre.
Reparteix el pesto en 4 gots, de vidre, aboca l’oli que cobreixi la superfície i el podràs conservar bastant de tems.
Tapa i conserva en un lloc fresc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1284 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.