Formatge i Espinacs en Pasta de Full
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 200 g de mató
- 250 g de iogurt 3,5% de greix
- 125 g quark
- Aigua mineral
- 100 g de formatge ratllat Gouda,
- Una mica de sal
- 125 g d'espinacs frescos
- 250 g de pasta de full
Elaboració
Combina tots els ingredients en un bol.
Assaona amb sal, afegeix una mica d'aigua mineral (40 ml, de manera que la massa estigui ben suau).
Jo faig servir la que venen en els súpers i així m’estalvio feina.
Divideix la massa en dues parts
No fa falta cuinar els espinacs, és suficient si es mullen amb aigua ben calenta, ben escorreguts, afegeix en la barreja de formatges.
Posa una meitat de la massa estesa com a base a la safata per al forn (al voltant de 37 x 30 cm) amb paper d'enfornar.
Col·loca pel damunt de la massa estesa, la barreja d’espinacs i formatges
Escalfa el forn a 180 graus
Estén l’altra meitat de la massa, agafa trossets de pasta de full i aixafa amb les mans, tot fen boles mal fetes, distribueix i enfonsa sobre la barreja d’espinacs i formatges perquè agafin l’aroma de la salsa.
Col·loca les boles a la safata d’enfornar, començant millor en una cantonada i així successivament fins que tota la superfície s'ompli de boles.
Enforna durant uns 20 a 30 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2144 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.