Pits de pollastre a la llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Guarnició:

  • 50 g d'ametlles
  • 1 Xili vermell, tallat en anells, i sense les llavors.
  • La pell de ½ llimona, tallada en tires fines
  • 100 g olives verdes farcides, tallades en cèrcols
  • Mantega
  • 2 cullerades de julivert finament picat

Pollastre:

  • 4 pits de pollastre, aproximadament de 200 g cada un
  • 1 culleradeta de sal
  • ½ culleradeta de pebre vermell
  • Pebre acabat de moldre
  • Mantega

Salsa:

  • 1 dl de vi blanc o brou de pollastre
  • 1,5 dl de brou de pollastre
  • Pebre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

Guarnició:

Fregeix en una paella les ametlles, remenant amb freqüència fins que tinguin un color marró.
Fregeix en la mantega, el xili, la ratlladura de llimona i les olives.
Agrega les ametlles i el julivert, aparta i reserva a la calor

Pollastre:

Assaona els pits de pollastre, a la mateixa paella fregeix el pollastre en la mantega calenta durant uns 12 a 15 minuts, retira i mantén calent.

Salsa:

Desglaça el fons de la paella, breument i a foc lent amb el vi i el brou de pollastre, assaona i agrega els pits de pollastre, cou breument i distribueix en els plats, preescalfats, els pits i pel damunt la guarnició
Serveix amb pèsols congelats bullits i arròs o patates gratinades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3130 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: