Tomàquets i mozzarella gratinats amb medallons de llom de porc
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de llom de porc
- Greix per fregir
- Sal i pebre
- 4 tomàquets, possiblement, només en necessitis 3
- 3 bolles de mozzarella
- 3 grans d’all
- Unes fulles d’alfàbrega
4 racions
Elaboració
Talla la carn de porc en medallons d'uns 2 cm de gruix. Fregeix en una cassola durant uns 2 minuts per cada costat, després assaona amb sal i pebre.
Col·loca en una font de forn greixada.
Talla els tomàquets i la mozzarella a rodanxes més o menys igual de gruixudes, i col·loca també a capes en la font pel forn.
Pica l’all i l’alfàbrega ben fi i espolsa per sobre del preparat, assaona novament amb sal i pebre
Enforna en el forn preescalfat a 180 graus, i cou durant uns 15 minuts.
Serveix ben calent acompanyat amb pa de bagueta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1621 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.