Fettuccine amb cigrons i salsa de iogurt
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per a la salsa:
- 50 g de cigrons, remullats en aigua freda, durant la nit
- 1 gra d'all premsat
- 75 g de iogurt Natural
- Una mica de suc de llimona
- ½ dl de crema
- 2 pessics de sucre
- Sal i pebre
- Un ram de menta fresca, tallada en tires
Per a la pasta:
- 250 g de Fettuccine
- 150 g de pèsols frescos o congelats
- 50 g de formatge Sbrinz acabat de ratllar
- Algunes fulles de menta
2 racions
Elaboració
Per a la salsa:
Bull a foc suau els cigrons en abundant aigua, durant uns 40 a 50 minuts, o fins que estiguin cuits.
Escorre i fes un puré amb l’all, el iogurt, el suc de llimona i la crema. Condimenta al gust i barreja amb la menta.
Per a la Pasta:
Cuina la pasta en abundant aigua amb sal, fins que estiguin al dente.
Durant la cocció, pren ¾ de dl d’aigua de la cocció i barreja a la salsa.
Poc abans del final del temps de cocció, afegeix els pèsols, i cuina junt amb la pasta, escorre i torna el conjunt a la cassola, agrega la salsa i barreja bé.
Serveix la pasta en plats fondos preescalfats, escampa per sobre el formatge Sbrinz i decora amb fulles de menta.
Serveix immediatament.
Pots deixar els cigrons, o una part d'ells sense fer-ne puré
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.