Fettuccine amb cigrons i salsa de iogurt

Ingredients

Per a la salsa:

  • 50 g de cigrons, remullats en aigua freda, durant la nit
  • 1 gra d'all premsat
  • 75 g de iogurt Natural
  • Una mica de suc de llimona
  • ½ dl de crema
  • 2 pessics de sucre
  • Sal i pebre
  • Un ram de menta fresca, tallada en tires

Per a la pasta:

  • 250 g de Fettuccine
  • 150 g de pèsols frescos o congelats
  • 50 g de formatge Sbrinz acabat de ratllar
  • Algunes fulles de menta

2 racions

Elaboració

Per a la salsa:

Bull a foc suau els cigrons en abundant aigua, durant uns 40 a 50 minuts, o fins que estiguin cuits.
Escorre i fes un puré amb l’all, el iogurt, el suc de llimona i la crema. Condimenta al gust i barreja amb la menta.

Per a la Pasta:

Cuina la pasta en abundant aigua amb sal, fins que estiguin al dente.
Durant la cocció, pren ¾ de dl d’aigua de la cocció i barreja a la salsa.
Poc abans del final del temps de cocció, afegeix els pèsols, i cuina junt amb la pasta, escorre i torna el conjunt a la cassola, agrega la salsa i barreja bé.
Serveix la pasta en plats fondos preescalfats, escampa per sobre el formatge Sbrinz i decora amb fulles de menta.
Serveix immediatament.
Pots deixar els cigrons, o una part d'ells sense fer-ne puré


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: