Aletes de pollastre amb patates i api
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 safates de forn
- Paper per folrar
Aletes:
- 3 cullerades de mantega
- 2 cullerades de mostassa
- 1 branca de romaní, les agulles, finament picades
- ½ llimona, el suc i la pela ratllada
- Al voltant d'1,5 kg d'aletes de pollastre
Patata i api:
- 600 g de patates i 600 g d'api, net i tallat en tires.
- 2 cullerades de mantega
- 1 culleradeta de sal
Salsa:
- 180 g de crema agra
- 1 manat de porradell
4 racions
Elaboració
Aletes:
Posa tots els ingredients en un bol junt amb la llimona. Barreja amb les aletes de pollastre, i reparteix en la safata del forn preparada.
Enforna a la part superior del forn preescalfat a 180 graus amb aire o a 200 graus amb forn normal, i rosteix durant uns 20 a 30 minuts.
Patata i api:
Barreja les patates, l'api i la mantega en un bol, col·loca aquesta barreja en una segona safata folrada amb paper de forn.
Col·loca la safata a la part inferior del forn i rosteix durant uns 15 a 20 minuts.
Canvia de tant en tant les safates de dalt a baix
Assaona al gust les aletes, patates i l’api i serveix en els plats, acompanyats amb la crema agra, barrejada amb el porradell
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.