Aletes de pollastre amb patates i api

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 safates de forn
  • Paper per folrar

Aletes:

  • 3 cullerades de mantega
  • 2 cullerades de mostassa
  • 1 branca de romaní, les agulles, finament picades
  • ½ llimona, el suc i la pela ratllada
  • Al voltant d'1,5 kg d'aletes de pollastre

Patata i api:

  • 600 g de patates i 600 g d'api, net i tallat en tires.
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 culleradeta de sal

Salsa:

  • 180 g de crema agra
  • 1 manat de porradell

4 racions

Elaboració

Aletes:

Posa tots els ingredients en un bol junt amb la llimona. Barreja amb les aletes de pollastre, i reparteix en la safata del forn preparada.
Enforna a la part superior del forn preescalfat a 180 graus amb aire o a 200 graus amb forn normal, i rosteix durant uns 20 a 30 minuts.

Patata i api:

Barreja les patates, l'api i la mantega en un bol, col·loca aquesta barreja en una segona safata folrada amb paper de forn.
Col·loca la safata a la part inferior del forn i rosteix durant uns 15 a 20 minuts.
Canvia de tant en tant les safates de dalt a baix
Assaona al gust les aletes, patates i l’api i serveix en els plats, acompanyats amb la crema agra, barrejada amb el porradell


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: