Sopa de xampinyons
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 40 grams de mantega
- 240 grams de bolets
- 240 grams de patates
- 2 pessics de marduix
- 40 grams de farina
- 2 pessics de pebre
- 2 pessics de sal
- 2 cullerades de crema agra
- 4 dl d'aigua
- 2 cebes, petites
4 racions
Elaboració
Pela i talla les patates en glaçons i a llesques els xampinyons. Aboca la barreja en una cassola amb aigua i sal i cuina fins que estiguin tendres.
Pela i pica la ceba, fregeix en una paella, amb la mantega fosa fins que estigui rossa, escampa la farina i segueix fregint fins que estigui daurada, agrega l’aigua, remena bé i aboca a la sopa.
Assaona amb la sal, el pebre i l’orenga i finalment refina amb la crema agra.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1365 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.