Sopa de xampinyons

Ingredients

  • 40 grams de mantega
  • 240 grams de bolets
  • 240 grams de patates
  • 2 pessics de marduix
  • 40 grams de farina
  • 2 pessics de pebre
  • 2 pessics de sal
  • 2 cullerades de crema agra
  • 4 dl d'aigua
  • 2 cebes, petites

4 racions

Elaboració

Pela i talla les patates en glaçons i a llesques els xampinyons. Aboca la barreja en una cassola amb aigua i sal i cuina fins que estiguin tendres.
Pela i pica la ceba, fregeix en una paella, amb la mantega fosa fins que estigui rossa, escampa la farina i segueix fregint fins que estigui daurada, agrega l’aigua, remena bé i aboca a la sopa.
Assaona amb la sal, el pebre i l’orenga i finalment refina amb la crema agra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: