Cassola de xampinyons amb bròquil (Especialitat Noruega)
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 450 g de bròquil
- 200 g de xampinyons o bolets del temps
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada i 1/2 de farina
- 300 g de crema
- 1 culleradeta de sal
- 2 cullerades de formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Cou el bròquil en aigua amb sal fins que estigui al dente
Escorre i col·loca en una forma per al forn ben greixada amb mantega.
Talla els xampinyons a trossos petits i fregeix en la mantega fins que el líquid s'hagi evaporat.
Escampa la farina, tot remenant, pel damunt dels xampinyons
Aboca la crema i cuina per uns minuts mentre agites.
Aboca la salsa per sobre el bròquil i escampa-hi el formatge.
Gratina al forn durant uns 5-8 min o fins que el formatge prengui un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4805 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.