Torrades amb ous ferrats
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 full de paper per, folra, la safata
- 8 llesques de pa torrat integral
- Mantega per untar el pa
Cobertura:
- 250 g de col blanca, finament picada
- 250 g de colinap, tallat en tires fines
- 1 manat de ceba tendre, tallada en cèrcols fins
- Mantega
- Sal i pebre
- 4 cullerades de crema
- 100 g de cansalada tallada prima
Ous fregits:
- 4 ous
- Mantega
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Posa el pa per les torrades en una safata coberta amb paper d'enfornar. Unta amb mantega.
Cou al vapor les verdures, assaona i barreja amb la crema. Col·loca les verdures en les llesques de pa i cobreix amb la cansalada.
Enforna al mig del forn preescalfat a 220 graus i cou de 15 a 18 minuts.
Fregeix els ous en la mantega calenta, i assaona amb sal i pebre.
Distribueix les torrades en un plat i col·loca 1 o 2 ous ferrats pel damunt,
Decora, amb una mica de cibulet o julivert ben picat.
Serveix immediatament.
Per aquest plat, encaixa molt bé, servir una bona amanida mixta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1175 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.