Gratinat de pasta
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 formes per forn d'aproximadament 4 dl contingut
Pasta:
- Mantega per greixar les formes
- 300 g de pasta cuita (restes)
- 75 g de pernil tallat a daus
- ½ ceba vermella, tallada en cèrcols
- 75 grams de formatge Gruyère, ratllat al ratllador gruixut
Cobertura:
- 2 dl de llet
- 2 ous
- 2 cullerades de julivert finament picat
- Pebre vermell
- 1/3 de culleradeta de sal
- Pebre acabat de moldre
2 racions
Elaboració
Pasta:
Distribueix la barreja de pasta, pernil, ceba i formatge gruyère en els motlles greixats amb mantega.
Cobertura:
Barreja tots els ingredients i condiments, i aboca sobre la pasta.
Col·loca al centre d'un forn preescalfat a 200 graus, i gratina durant uns 20 a 25 minuts, o fins que tinguin un bonic color daurat.
Serveix amb una amanida mixta.
Notes
Pots utilitzar qualsevol format de pasta.
Si no tens pasta del dia anterior (restes), cuina uns 150 grams de pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, esbandeix i reserva.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
931 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.