Rotlles de pollastre al vapor amb col blanca i vermella
Categoria:
Carns
Recepta per vaporera
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 pits de pollastre, tallats pel teu carnisser, a escalopes ben primes, aplanats per farcir o en forma de bossa per omplir amb farciment.
Farciment:
- 1 poma d'uns 150 grams, ratllada amb el ratllador gros
- Una cullerada de suc de llimona
- 2 cullerades de panses
- 4 prunes seques sense os, ben picades.
- Sal, pebre, pebre vermell
Amanida:
- 2 a 3 cullerades de vinagre de vi blanc
- 3 cullerades d'oli de colza
- Sal, pebre
- Una mica de col vermella i col blanca tallada molt fina a tires
- En comptes de pebre vermell pots fer servir curri en pols
4 racions
Elaboració
Per al farciment:
Barreja tots els ingredients i assaona al gust.
Col·loca les escalopes ben planes sobre la superfície de treball i vés posa'n pel damunt massa del farciment, enrotlla i tanca amb un escuradents o fil de cuina perquè no es desfacin durant la cocció.
Assaona amb, pebre, sal i pebre vermell l’exterior dels rotllos i els vas col·locant en una vaporera, tapa i cou al vapor durant uns 10 a 12 minuts
Per l’oli d'amanida:
Barreja l’oli i el vinagre, i assaona amb sal i pebre.
Decora els plats de servir amb les cols, de manera que es vegi, ben bonic, el contrast blanc i vermell
Col·loca els rotllos de pollastre a sobre i ruixa amb la salsa, escampa una mica de pebre vermell, pel damunt i serveix de seguida.
Serveix amb patates al forn, patates bullides, arròs o pa de bagueta ben tendre.
Notes
En lloc de carn de pollastre pots fer-los amb bistecs de vedella o carn de bou.
Pots substituïu les prunes seques per peres o figues seques.
En comptes de pebre vermell pots fer servir curri en pols
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1064 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.