Fusilli-espirals amb espinacs, pinyons i formatge gruyère
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g d'espirals (pasta en forma de caragol)
- 1 escalunya, tallada en tires
- 1 gra d'all, tallat a rodanxes
- 50 g de mantega
- 400 g d'espinacs
- Sal, pebre negre
- 30 g de pinyons torrats,
- 100 g de formatge Gruyère ratllat
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal fins que estigui, cuita al dente, escorre bé i reserva.
Sofregeixi la ceba i l'all en la mantega. Afegeix els espinacs, condimenta i fregeix fins que s'esfondra, escorre en un colador.
Barreja els espinacs amb les espirals.
Serveix de seguida en plats calents, i escampa els pinyons i el formatge Gruyère, pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.