Fusilli-espirals amb espinacs, pinyons i formatge gruyère

Ingredients

  • 400 g d'espirals (pasta en forma de caragol)
  • 1 escalunya, tallada en tires
  • 1 gra d'all, tallat a rodanxes
  • 50 g de mantega
  • 400 g d'espinacs
  • Sal, pebre negre
  • 30 g de pinyons torrats,
  • 100 g de formatge Gruyère ratllat

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal fins que estigui, cuita al dente, escorre bé i reserva.
Sofregeixi la ceba i l'all en la mantega. Afegeix els espinacs, condimenta i fregeix fins que s'esfondra, escorre en un colador.
Barreja els espinacs amb les espirals.
Serveix de seguida en plats calents, i escampa els pinyons i el formatge Gruyère, pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: