Patates amb cansalada i ou fregit

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de patates primerenques (que no sivuin farinosas)
  • Oli d'oliva
  • 1 gra d'all
  • 4 branques de romaní
  • 8 llesques de cansalada fregida
  • 4 ous
  • Flor de sal

4 racions

Elaboració

Talla les patates sense pelar, a daus.
En una paella amb oli, a foc mitjà rosteix els daus de patata durant uns 20 a 25 minuts, o fins que estiguin al dente. Després de 10 minuts de cocció, afegeix l’all premsat i empolvora amb les fulles de romaní.
En una segona paella fregeix els talls de cansalada fins que estiguin cruixents.
Retira i reserva.
Fregeix els ous ferrats amb la grassa de fregir la cansalada, i assaona amb sal.
Abans de servir, condimenta les patates rostides, amb sal.
Serveix aquest plat col·locant les patates al fons del plat i pel damunt la cansalada i l’ou fregit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: