Patates amb cansalada i ou fregit
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de patates primerenques (que no sivuin farinosas)
- Oli d'oliva
- 1 gra d'all
- 4 branques de romaní
- 8 llesques de cansalada fregida
- 4 ous
- Flor de sal
4 racions
Elaboració
Talla les patates sense pelar, a daus.
En una paella amb oli, a foc mitjà rosteix els daus de patata durant uns 20 a 25 minuts, o fins que estiguin al dente. Després de 10 minuts de cocció, afegeix l’all premsat i empolvora amb les fulles de romaní.
En una segona paella fregeix els talls de cansalada fins que estiguin cruixents.
Retira i reserva.
Fregeix els ous ferrats amb la grassa de fregir la cansalada, i assaona amb sal.
Abans de servir, condimenta les patates rostides, amb sal.
Serveix aquest plat col·locant les patates al fons del plat i pel damunt la cansalada i l’ou fregit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.