Espagueti amb verdures

Ingredients

Mantega d'avellanes i julivert:

  • Mantega 60 g
  • 4 cullerades d'avellanes, finament picades
  • 3 cullerades de julivert picat

Espaguetis:

  • 400 g d'espaguetis
  • 150 grams de pastanagues, tallades com espaguetis, amb el tallador de juliana
  • 150 grams de50 grams de xirivies, tallades com espaguetis amb el tallador de juliana.
  • 150 g de formatge dels Alps, ratllat
  • Pebre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

Mantega d’avellanes i julivert:

Fon la mantega, afegeix les nous i el julivert, barreja bé i reserva.

Espaguetis:

Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
En els últims 3-4 minuts agrega les verdures.
Escorre i barreja amb la meitat de la mantega i el formatge, i assaona amb pebre al teu gust.
Serveix els espaguetis amb les verdures, en plats fondos preescalfats.
Adorna pel damunt de la pasta amb la resta de la mantega i el formatge ratllat. pastanagues grogues, tallades com espaguetis amb el tallador de juliana.


Recepta de cuina de Espagueti amb verdures
per Joan Corminas
Recepta de cuina de Espagueti amb verdures
Tallador de juliana
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1474 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: