Espagueti amb verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Mantega d'avellanes i julivert:
- Mantega 60 g
- 4 cullerades d'avellanes, finament picades
- 3 cullerades de julivert picat
Espaguetis:
- 400 g d'espaguetis
- 150 grams de pastanagues, tallades com espaguetis, amb el tallador de juliana
- 150 grams de50 grams de xirivies, tallades com espaguetis amb el tallador de juliana.
- 150 g de formatge dels Alps, ratllat
- Pebre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Mantega d’avellanes i julivert:
Fon la mantega, afegeix les nous i el julivert, barreja bé i reserva.
Espaguetis:
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
En els últims 3-4 minuts agrega les verdures.
Escorre i barreja amb la meitat de la mantega i el formatge, i assaona amb pebre al teu gust.
Serveix els espaguetis amb les verdures, en plats fondos preescalfats.
Adorna pel damunt de la pasta amb la resta de la mantega i el formatge ratllat. pastanagues grogues, tallades com espaguetis amb el tallador de juliana.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1474 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.