Copa de crema de caramel
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Gelat de crema de caramel
- Gelat de vainilla
- Licor Amaretto, o el que tinguis a ma
- Salsa de caramel
- Crema batuda
- Ametlles torrades i picades
4 racions
Elaboració
Deixa que el gelat de caramel es faci una crema, deixa reposar uns 10 a 15 minuts a temperatura ambient, o deixa per 10 segons al microones.
Posa a les copes una bola de gelat de caramel i un rajolí de salsa de caramel i al damunt una bola de gelat de vainilla tot regat amb salsa de caramel
Ruixa cada copa amb licor d’ametlles Amareto i escampa pel damunt les ametlles torades i picades
A continuació, posa una bona porció de crema batuda a cada copa i ruixa amb una mica de salsa de caramel.
A qui no li agrada tan dolç, pot suprimí la salsa de caramel, també es pot suprimir, el licor Amaretto i encara sap molt bé!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.