Risotto de castanyes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams d’arròs
- 1 litre de brou de verdures
- 2 dl de vi blanc sec
- 200 grams de castanyes cuites, envasades al buit
- 125 grams de formatge parmesà
- 25 grams de mantega
- 1 ceba
- 2 dents d’all
- Fulles de sàlvia, al gust
- Sal, pebre i sucre
4 racions
Elaboració
Pela la ceba i l'all i talla a daus petits.
Fon la mantega en una paella, sofregeix la ceba i l'all a foc lent fins que estigui transparent
Afegeix l'arròs i salta uns instants
Aboca el vi i deixa reduir del tot
Agrega gradualment el brou d’hortalisses, remena el risotto i afegeix brou quan l’arròs lagí absorbit, continua així fins que el risotto estigui al dente, uns 18 minuts segon la qualitat de l’arròs
Ratlla el formatge parmesà, talla les castanyes per la meitat, renta les fulles de sàlvia, asseca i pica les fulles fines.
Aproximadament 5 minuts abans de final de la cocció, agrega les castanyes al risotto, barreja 1/3 del formatge i la sàlvia en el risotto.
Barreja bé i condimenta amb les espècies
Serveix en plats fondos i escampa a cada plat, la resta de formatge parmesà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1263 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.